DIT VINDEN EXPERTS VAN PERSONAL POWER PLUS

 
Jannie en Pauline zijn twee energieke en motiverende vrouwen, die mij zeer na aan het hart liggen. Ze hebben veel kennis en ervaring als het gaat over kleur, imago in relatie tot persoonlijke ontwikkeling.  Door hun beider kwaliteiten te bundelen, hebben ze een uniek concept ontwikkeld, Het Personal Power Plus concept. Dit concept dekt voor mij volledig de lading, als het gaat over ware schoonheid. Die zit namelijk van binnen.

Dit is de eerste persoonlijkheidstest die 100% bij de binnenkant begint. Van daaruit kun je in je eigen ritme en tempo werken aan je ontwikkeling. En kom je waar je werkelijk wilt zijn. Deze vrouwen delen daarin graag hun kennis met veel passie en gedrevenheid. Ik ervaar de dagen dat we elkaar ontmoeten als zeer waardevol.

Het mooie van het werken met het Personal Power Plus concept is dat het zo compleet is. De rapporten zijn zeer waardevolle documenten voor de deelnemers. Wie wil dat nou niet? Een rapport van 40 of 50 bladzijden wat helemaal over jou gaat..:-)

Door het PPP heb ik zelfs de yoga onderneming die ik pas gestart ben genoemd naar mijn powertype: Lavendelyoga, voor bloei en balans. Mooi proces geweest en het klopt tot in mijn kleinste haarvaten.

Yfke Kingma

Imago Coach - Moai Magenta, Oprichter en yogadocent Lavendelyoga, Lavendel Yoga

Pauline en Jannie hebben met het Personal Power Plus een unieke tool ontwikkeld die inzicht geeft in je persoonlijke kwaliteiten. PPP leert je hoe je deze in je persoonlijke presentatie kunt toepassen. Het is prachtige manier om de binnen- en de buitenkant krachtig met elkaar te verbinden. Er bestaat geen goed of fout, wel een mooi, mooier, mooist.

Het volgen van een Personal Power Plus traject geeft mooie inzichten en concrete handvaten om meer te bereiken vanuit je kwaliteiten en talenten zonder dat veel energie verloren gaat. Je leert ook beter te begrijpen hoe andere mensen werken en zelfs hoe jij ze anders kunt benaderen binnen jouw mogelijkheden.

Personal Power Plus is voor mij een completere imagocoach methode om mijn klanten nog meer inzicht, mogelijkheden en kwaliteiten te laten ervaren aan zowel de innerlijke kant als de uiterlijke kant. Het mooiste compliment dat ik gekregen heb van een coachee is dan ook “Het voelde als thuiskomen bij mezelf, het paste letterlijk en figuurlijk”.

Debbie Kotteman

Imago Coach, Jouw Eigen Kracht

PPP is een waardevol instrument om klanten authentiek zichtbaar te maken en te laten stralen in hun kracht. Je kunt klanten helpen hun zelfvertrouwen een boost te geven. De ene klant kun je helpen om ze een versterkte uitstraling te geven, waardoor ze meer zelfvertrouwen krijgen. De andere klant geef je een boost zelfvertrouwen mee door ze bewust te maken van hun prachtige kwaliteiten. Dit versterkt hun uitstraling. Ik zie het als een mooie cirkel, je zoekt naar dat punt in de cirkel waar de desbetreffende klant behoefte aan heeft, steekt daarop in en de hele cirkel gaat stromen. Resultaat: een stralende persoonlijkheid.

PPP heeft mij eindelijk rust gebracht. Jaren ben ik op zoek geweest naar een tool die meer diepgang gaf aan mijn werk als imagostylist. Ik heb lang getwijfeld of ik toch niet nog een carrièreswitch moest maken, maar PPP gaf mij het antwoord.

De samenwerking met Jannie en Pauline voelt als een warm bad. Elke training die ik volg is een feestje om naar toe te gaan en mee te mogen beleven.

Wia Oost

Imagostylist, Touch of Style

PPP betekent voor mij als loopbaancoach de puntjes op de i… En dat komt:

  1. omdat ik vind dat iedere stap die je zet in loopbaan en leven als basis heeft, dat je jezelf kent,
  2. omdat ik vind dat je eigen ontwikkeling niet alleen zinvol maar zeker ook leuk moet zijn,
  3. omdat ik vind dat je persoonlijkheid en uitstraling hand in hand gaan.

De PPP heeft alle 3 aspecten in zich en daarom vind ik het zo’n mooi instrument om mee te werken. Wat ik in mijn praktijk terugzie, is dat mensen zichzelf (nog meer) gaan kennen en waarderen. In de rapportage komen ze soms beschrijvingen tegen over kenmerken in hun persoonlijkheid die ze wel aanvoelden maar niet altijd zelf konden benoemen.

Dit leidt tot een verfrissende blik en vormt een goede basis voor het vervolg van het coachingstraject. De combinatie van verdieping en luchtigheid van de PPP maakt dat mensen met plezier met zichzelf aan het werk zijn! Ik werk nu een klein jaar met de PPP en of het nu gaat om een loopbaankeuze of een vraagstuk over profilering, de PPP wordt zeer positief ontvangen.

Dat Pauline en Jannie met elkaar deze PPP hebben ontwikkeld, geeft wel aan dat ze topprofessionals zijn. Het is fijn om met hen samen te werken omdat ze altijd meedenken in mogelijkheden en oplossingen, zowel gericht op de inhoud als op het proces.

Nan Banens

Loopbaan en imago specialist, Nan Banens

Jannie en Pauline zijn twee heerlijke dames om mee te werken. Vol energie, humor en kennis delen zij hun expertise en ervaring. Zij zijn inspirerend om mee te werken en willen je graag helpen het beste uit jezelf te halen voor jouw business.

Ik ben expert in leiderschap en verandermanagement. PPP gebruik ik als persoonlijkheidsonderzoek. Vanuit Personal & Business Improvement gebruiken we dat voor coach trajecten, verandertrajecten en functiegeschiktheid onderzoeken. Het PPP rapport omschrijft een duidelijk beeld van de persoon inclusief, drijfveren en behoeftes. Het illustreert de sterke punten van een persoon en geeft aan waar de balans zit in de kwaliteiten. Het geeft mij tools om met de persoon aan de slag te gaan en te helpen.

Ik heb veel ervaring met verschillende testen zoals DiSC, MBTI, Profile (Wiley), Belbin, etc.
PPP hoort zonder probleem dit rijtje thuis.

Erwin Siereveld

Expert in leiderschap en verandermanagement, Personal & Business Improvement

De methode Personal Power Plus vind ik persoonlijk geweldig. Waarom? Het helpt mensen ontdekken wie ze in de kern zijn en hoe ze meer uit zichzelf zouden kunnen halen door te gaan doen  (en voelen) wat echt bij ze past. Dit is wat mij drijft. Mensen helpen om hun ‘why’, hun drive, te vinden. Daarna valt de rest sneller op zijn plek.  Werken en leven met alles wat je hebt meegekregen is zoveel fijner dan ‘de dag door te zien moeten komen’. Volg je hart is mijn motto, want dat klopt en maakt je een blijer mens. Tot nu toe heb ik verschillende individuele trajecten mogen doen en de mensen hebben echt een verandering doorgemaakt. Wanneer je weet waar je naar verlangt en waar je goed in bent, dan kun je er ook vorm aan gaan geven. En dat hebben ze gedaan door bewuste keuzes te maken (zelfs het opzeggen van een baan na 20 jaar dienstverband kwam voor) . Ook dat is waar PPP helderheid biedt.

Daarnaast zet ik PPP regelmatig in bij teams. Hoe vaak gaat er niet iets mis op de werkvloer en is de sfeer/communicatie verstoord? Op speelse manier laat ik mensen kennis maken met zichzelf, maar ook met hun directe collega. Dit zorgt voor meer begrip, voldoening en plezier!

Jannie en Pauline, petje af voor wat jullie hebben neergezet en nog steeds verder door ontwikkelen. Jullie stralen bij alles wat jullie doen. En waarom? Omdat jullie zelf de afspiegeling zijn van PPP. Doen wat bij je past, met heel je hart! Bedankt voor jullie input en tomeloze energie.

We gaan Nederland en de wereld (let maar op!) een stuk mooier maken.

Grietje Jongsma

Imago Coach, KleurBKennen

Ik ben ondernemerscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten. En er is nog wel eens wat verwarring als het gaat over het woord ‘ambitieus’. Ik kan echter stellen dat daar bij Jannie en Pauline geen verwarring over is; zij zijn voor mij het voorbeeld van ambitie en gedrevenheid. Van het beste uit zichzelf, hun producten, hun bedrijf en uit hun klanten halen. En dat altijd vanuit win-win. Ik ken niet veel ondernemers die hun bedrijf zo serieus nemen en zo tot in detail professioneel aanpakken als deze dames. Daar kan ik zelf nog wel wat van leren. Ze gaan niet voor half, doen geen enkele concessie aan kwaliteit en weten me iedere keer weer te verbazen met nieuwe plannen en ideeën. En dat alles gedreven door een enorme missie om anderen succesvol te maken.

Veel van mijn klanten willen grote en blijvende impact op hun klanten maken. Een échte verandering teweegbrengen. Dat kan door in eerste instantie de juiste vragen te stellen en de juiste antwoorden te achterhalen. Dat werkt, echter niet altijd. Omdat de klant geblokkeerd is of niet bij het antwoord kan komen. Het bijzondere van de tool PPP is dat het de antwoorden 100% correct in kaart brengt. Een meer objectief beeld van jezelf dan op deze manier kun je eigenlijk niet verwachten omdat er geen enkele (subjectieve) vertaalslag wordt gemaakt. Dit zorgt voor 2 dingen; er kan veel sneller gewerkt worden en het uitgangspunt is 100% betrouwbaar. Voor veel van mijn klanten is het daarom een perfecte oplossing om tot de allerbeste resultaten te komen met hun eigen klanten.

PPP heeft mij een heel duidelijk inzicht gegeven in wie en wat ik ben en hoe ik dat op de juiste manier in mijn eigen bedrijf in kan zetten. In ongelooflijk korte tijd werd me duidelijk waar mijn krachten liggen en hoe ik daar zo goed mogelijk gebruik van kan maken. Dat betekent dat mijn acties me veel makkelijker af gaan. Mijn manier van werken is nu volledig afgestemd op mijn blauwdruk. De inzichten die dat heeft gegeven zijn enorm waardevol!

Veronique Prins

Ondernemers Coach , Je zaak voor elkaar

Geweldig om mijn gaven en talenten in kleuren uitgedrukt te zien en dat dit kleuren blijken te zijn die ook heel mooi matchen met mijn uiterlijk! Ik draag deze kleuren graag en geef daarmee dus een juiste indruk af aan wie mij ontmoet, binnenkant, buitenkant en overkant kloppen met elkaar! Ook is het heel fijn om mijn sterke kanten bevestigd te zien in het rapport én om te begrijpen waarom ik niet goed ben in andere dingen en die ook niet hoef te doen. Heerlijk en bevrijdend dat ik mag zijn zoals ik door de Schepper bedoeld ben en dat ook mag laten zien door mijn hart te volgen!

Een heel belangrijke beslissing die ik heb genomen is om volledig van mijn hoofd naar mijn hart te gaan. Het roer gaat helemaal om, ik verkoop mijn huidige onderneming in de kinderopvang, we verhuizen naar het oosten van het land, er komt meer tijd voor echt belangrijke dingen in het leven en als imagocoach doe ik alleen nog waar ik energie van krijg!

Het kwartaalprogramma dat ik onlangs als pilot met PPP heb gedaan met twee prachtige, heel verschillende vrouwen heb mogen doen was voor mijzelf minstens zo waardevol en leerzaam als voor de deelnemers. Wat geeft het veel voldoening om op deze manier vrouwen te coachen op hun weg naar inzicht en balans tussen binnenkant, buitenkant en overkant!

Ik vind het geweldig dat ik jullie heb leren kennen, jullie zijn beide een grote inspiratiebron voor mij! De samenwerking ervaar ik als zeer prettig, jullie persoonlijke betrokkenheid en fijne manier van zakendoen en samenwerken spreken mij erg aan!

Arja Pot

Imago Coach, HART voor kleur & stijl

Mijn grootste inzicht uit mijn Blauwdruk is dat de manier waarop ik de dingen doe, aansluit op mijn drijfveren en behoeftes. Door deze in werk en privé regelmatig onder de loep te nemen, kan ik keuzes maken die me direct positieve energie opleveren. Ik leg nog meer de focus op balans.

Mijn mooiste klantervaring met PPP is het enthousiasme waarmee mensen in beweging komen!

Mijn doel is om nog meer individuen en teams te inspireren om aan de slag te gaan voor een krachtige uitstraling en een presentatie met impact!

Merianka Lesage

Imago Coach, Kracht door Uitstraling

Ik ervaar de samenwerking met jullie als bijzonder inspirerend. Jullie zijn enorm deskundig en hebben vanuit jullie ervaring met veel passie het Personal Power Plus systeem ontwikkeld. Een systeem waar ik heel erg in geloof omdat het klopt. De kleuren en drijfveren blijken tot grote verbazing van klanten altijd te kloppen. Dat maakt het een prachtig systeem om mee te werken.

Je geeft mensen weer het geloof en vertrouwen in zichzelf terug. Ik heb daardoor fantastische gesprekken, die vaak met veel ontroering gepaard gaan. Geweldig om zo mensen inzicht en richting te kunnen geven!

Francien Steunenberg

Imago Consulent, Franciensteunenberg

Mijn meest hartverwarmende inzicht voor mezelf met het PPP rapport was dat, datgene waar ik naar op zoek was buiten mezelf reeds diep in mezelf aanwezig was. Ik wist dat zelf niet, dat ik die kwaliteiten had, omdat die tijdens mijn opvoeding van kinds af onderdrukt werden. De speelse rebel in mij mocht er niet zijn. Intussen help ik mezelf met kleur om de speelse rebel in mezelf naar buiten te laten komen en het helpt me enorm om er te staan in het leven en volledig voor mezelf te kiezen, om mijn grenzen te verleggen.

Uit mijn rapport kwam Indigo als powerkleur en mijn unieke kracht is structuur en orde. Ik heb het bij me en kan het brengen. De mensen rond mij (vooral mijn kinderen) hebben laten blijken dat ze liefst hebben dat ik doe waar ik goed in ben en hen die structuur en orde geef en leer.

Mijn doelgroep zijn mensen, die een gebrek aan zelfvertrouwen hebben, een nieuwe stap willen zetten in hun leven en niet goed durven, last hebben met hun grenzen te zetten en hierdoor niet volledig kunnen gaan voor zichzelf, structuur en orde zoeken en graag weer alles op een rij krijgen om een nieuwe richting in te slaan.

An Truyens

Imago Coach, Anabelle

Het hele PPP concept vinden wij geniaal. Wij hebben al verschillende rapporten mogen uitdelen en ze kloppen stuk voor stuk. Ongelooflijk knap hoe Jannie & Pauline dit concept hebben kunnen ontwerpen!

PPP heeft ons gebracht dat we samen een nieuwe weg zijn ingeslagen. Niet een hele nieuwe weg maar een zijpad van de hoofdweg. En dit zijpad kan nog wel eens ons hoofdpad gaan worden! We moeten nog veel leren maar het is een enorm leuke uitdaging.

De samenwerking met Jannie en Pauline vinden we echt helemaal goed, jullie zijn bereid om aan alle kanten te helpen en te ondersteunen. Fijne mentors!!

Anneke Rotteveel & Thérèse Rood

Imagocoaches, Imagoburo AnTré

Jullie zijn twee inspirerende en hemelbestormende vrouwen, die geluk en zelfkennis willen bevorderen voor heel veel mensen. En dat doen jullie door te werken met kleuren. Dat is een heel speciale ingang voor verhelderiing en ontwikkeling. Dat hebben jullie ontdekt met behulp van jullie levenservaringen, levenswijsheid en intuïtie. Jullie aanwezigheid is altijd inspirerend voor mij.

De PPP is een heel uitgebreid op kleuren gebaseerd onderzoek, aan de hand waarvan de conclusies treffend zijn. Het uitgebreide rapport over jezelf heb je niet zo maar een, twee, drie uitgelezen.

De uitslag heeft me verrast wat betreft de kleuren op grond waarvan mensen naar mij toetrekken. Ik maak er nu ook meer gebruik van in mijn Opleiding tot Bezielingscoach.
De uitslag heeft me ook bevestigd in het idee dat we ons aangetrokken voelen tot kleuren, die symbool staan voor datgene wat we in onszelf nog te ontdekken en ontwikkelen hebben.

Adriaan Hoogendijk

Bezielingscoach, Hoogendijk coaching en opleiding

Het krijgen van mijn eigen blauwdruk heeft zo veel voor mij veranderd. Ik wilde een nieuwe weg inslaan, maar wist niet welke. PPP maakte mijn weg letterlijk zichtbaar: dit was wat ik wilde doen! Deze methodiek maakt door zijn brede kijk, de krachten van mensen zo duidelijk. De positieve insteek biedt het houvast om ook daadwerkelijk in die kracht te gaan staan.

Jannie en Pauline zijn voor mij twee Powervrouwen die de wereld met deze methodiek echt een stukje mooier maken. Ze staan altijd voor mij klaar. Mede dankzij hen ben ik in mijn kracht gaan staan en daar ben ik ze heel dankbaar voor.

Femke van Raam

Inspirator, Van Kiezel tot Kei