VIND HET ANTWOORD OP JOUW VRAAG

ALGEMEEN
Wat is de eerste stap die ik moet zetten om te kijken of Personal Power Plus bij mij past?
Voor kennismaking met Personal Power Plus kun je de volgende stappen zetten:

 1. Lees het E-Book “Vol Zelfvertrouwen meer Impact”
 2. Volg de Powerdag
 3. Bestudeer het boek  Krijg toch allemaal de kleuren – hoe je krachtig uit de verf komt 
 4. Boek een Powergesprek (als je eerst je eigen Blauwdruk wilt weten) of begin met de PPP-opleiding (voor de snelle beslisser)
Hoe lang is PPP al in de markt en waar komt het vandaan?
PPP is in november 2016 gelanceerd. PPP is ontstaan uit onze zoektocht naar de relatie tussen persoonlijkheid, kleur en imago. Dit heeft geleid tot het Personal Power Plus model, dat een structuur en woorden geeft aan al onze ervaringen en inzichten.
Wat maakt PPP onderscheidend?
PPP onderscheidt zich door:

 • De missie van Home of Power: om samen met bevlogen experts voor 2020 1 miljoen mensen te laten ervaren hoe bijzonder ze zijn.
 • Inzicht te geven in drijfveren EN kwaliteiten –  het wat en hoe – zoals je die zakelijk EN privé het liefste en moeiteloos leeft
 • De vertaling van kwaliteiten, drijfveren en verlangens naar uitstraling: verbinding van binnenkant met buitenkant – en buitenkant met binnenkant.
 • De verfijning – met 40 Powertypes, en unieke blauwdrukken,
 • De natuurlijke en associatieve taal van KLEUR en ELEMENTEN die makkelijk te begrijpen en onthouden is. Iedereen kent de 10 kleurfamilies en de 4 elementen en heeft hier sterke visuele en emotionele beelden en associaties bij.
 • Een positief perspectief en toepasbare praktische aanbevelingen
Hoe kan PPP mij als ondernemer helpen met de volgende stap in mijn bedrijf?
Jouw persoonlijke Blauwdruk geeft je duidelijke inzichten over jezelf, welke doelgroep bij je past, en hoe je dat authentiek in de markt zet.
De gestructureerde PPP methodiek geeft je een succestool voor groei en impact.
Wie zit er achter PPP?
Jannie Boer en Pauline van der Veeken hebben samen dit systeem bedacht en ontwikkeld.
Samen hebben ze jarenlang ervaring in coaching, training, kleur & imago advies, ondernemerschap, leidinggeven, teams en groepen begeleiden binnen verschillende branches.

Wij hebben samen al heel veel opleidingen gevolgd en doen dat nog steeds met veel plezier. We kiezen regelmatig bewust voor verdere coaching.

Kijk ook wat anderen over ons zeggen bij ervaringen. Het leukst is natuurlijk om je eigen oordeel over ons te vellen. Wij horen je graag.

Werkt Personal Power Plus met een licentie?
Nee, als je als Expert werkt met PPP rapporten en materialen heb je geen verplichte afname en geen verplichte jaarlijkse licentie of scholing. Je krijgt wel gratis toegang tot de besloten Facebookgroep voor kennisdeling met collega’s.
VOOR WIE
Kan iedereen werken met PPP?
Nee, wij werken met geselecteerde experts, die ook de wereld een beetje mooier willen maken. Wanneer je wilt weten of jij met PPP kunt werken – maak dan een afspraak voor een Powergesprek of kom naar de Powerdag.
Moet je een kleurliefhebber zijn om met PPP te werken?
Ja, een beetje liefde voor kleur is een pré om met enthousiasme de PPP methodiek uit te dragen. Je hoeft zelf niet alle of veel kleur te dragen, je hoeft geen kenner in de psychologie van kleur te zijn, maar het helpt wel als jij zelf in de de kracht van kleur gelooft.
Moet mijn klant iets met kleur hebben om PPP serieus te nemen?
Nee, je kunt ook zonder Kleur en Imago kennis werken met PPP. Tijdens de opleidingen leer je de benodigde taal van Kleur en Elementen. Een verdere verdieping vind je in het boek “Krijg toch allemaal de Kleuren – hoe je krachtig uit de verf komt”.

Twee van de drie rapporten: Het Powertype Rapport en Het Personal Power Rapport (Blauwdruk) bevatten geen imago advies. In de rapporten staat datgene uitgewerkt volgens een bepaalde structuur wat je met je klant kunt bespreken. En je kunt natuurlijk altijd samenwerken met een ImagoExpert.

Moet ik als kleurconsulent ook coach zijn om te werken met Personal Power Plus?
Nee, je kunt ook zonder een coach opleiding werken met Personal Power Plus. Tijdens de trainingen leer je de benodigde werkvormen en gestructureerde aanpak om de gewenste ontwikkeling met je klant in gang te zetten. In alle rapporten staat uitgewerkt wat je met je klant kunt bespreken. In de 3-daagse PPP opleiding oefen je hiermee.
Is PPP geschikt voor de branche waarin ik werk?
PPP wordt succesvol ingezet bij gemeentes, bedrijfsleven, politie, zorg, onderwijs, werkzoekenden, loopbaanbegeleiding en nog veel en veel meer.

PPP is geschikt als keuzewijzer voor:
Studie en Baan
Partner en Relatie
Kleding en Imago
Ondernemerschap
Wonen en Interieur
Vrijetijdsbesteding
Persoonlijke en Teamgroei
Idealen en Vrijwilligerswerk

Vanaf welke leeftijd is PPP geschikt?
PPP is geschikt vanaf ongeveer 16 jaar wanneer bovenstaande keuzes belangrijk worden.
Kan ik een afspraak maken om te kijken wat de beste aanpak is voor mij?
Natuurlijk! Wij komen graag met jou in contact. Gebruik hiervoor het contactformulier en wij denken met jou mee. De beste manier en de eerste stap om te beoordelen of PPP bij je past is om de Powerdag te volgen. Passen de beschikbare datums niet, dan kun je de Powertest invullen en direct jouw Powertype rapport downloaden en bekijken. Natuurlijk staan we voor je klaar met persoonlijk advies. Laat dan een bericht of vraag achter via het contact formulier.
POWERDAGEN, OPLEIDING & MASTERCLASSES
Zijn de Powerdagen, Opleidingen en Masterclasses altijd in IJsselstein?
Veel van de Powerdagen, Opleidingen en Masterclasses vinden plaats in het centraal gelegen IJsselstein. De locatie in IJsselstein waar wij graag werken is: Het Kruispunt, Touwlaan 36 in IJsselstein. Wanneer deze ruimte niet beschikbaar is wijken wij uit naar een ander centraal gelegen locatie.

Sommige dagen vinden plaats bij Jannie – Kabelweg 3 te Vlissingen –  bij Pauline – Lamsoor 43 Bergen op Zoom. In Zwolle werken we met 2 locaties: SIO, Thorbeckelaan 2 voor Powerdagen en Logopediepraktijk Zwolle-Zuid Vrouwenlaan 108 in Zwolle voor de opleiding  PowerKleurexpert en Masterclasses Kleur.

Waarom zou ik naar een Powerdag gaan?
Om kennis te maken met het PPP concept. Om jouw unieke Power te beleven en kleurrijk zichtbaar te maken. Om meteen met het draaiboek, de werkvormen van de Powerdag en de Powertype rapporten met jouw klanten aan de slag te kunnen. Wat houdt je tegen? Voor 147 euro ontdek je deze unieke succestool voor groei en impact. Je ontvangt bovendien je eigen Powertype rapport met materialen, een heerlijke lunch en een inzicht gevende dag met gelijkgestemde experts.
Kan ik ook zonder de Powerdag de PPP-opleiding volgen?
Nee, dat kan niet. De Powerdag is een voorwaarde om de 3-daagse PPP-opleiding te volgen, omdat je eerst je eigen unieke Power moet ontdekken en beleven.
Welke diploma’s en achtergrond heb ik nodig om PPP-expert te worden?
Degene waar PPP het best bij past zijn: gedreven coaches, trainers, inspirators en leiderschap- en teamontwikkelaars, die een volgende stap willen maken in hun bedrijf. Deze experts willen samen de wereld een beetje mooier maken. Als je zeker wilt weten of jij binnen dit profiel past, stuur dan even een bericht via het contactformulier.
Ik werk al met persoonlijkheidstesten en teamtrainingen. Wat voegt dit toe?
PPP is de eerste persoonlijkheidstest ter wereld, die persoonlijkheid verbindt met imago. Het geeft je glashelder inzicht in wat bij jou past en werkt met een positief perspectief en focus op wat er is.

Trefwoorden: Professioneel, Groei, Succes, Waarde, Visueel, Binnenstebuiten, Verhelderend en Diepgaand, Aantrekkelijk en Kleurrijk, Systematisch, Makkelijk en Snel Toepasbaar, Werk en Privé.

PPP gaat over de hele mens en biedt een onmisbaar fundament voor een stevig en diepgaand ontwikkeltraject, zichtbaar resultaat, kleur als veranderinstrument en werkt als communicatie versterker.

ONDERZOEKEN EN TESTEN
Hoe is Personal Power Plus gevalideerd?
Het PPP systeem is in 2016 geïntroduceerd en gevalideerd door de volgende aanpak:

 • De kennis van de filosofie van de elementen (zie ook het boek Coachen met Bezieling van Adriaan Hoogendijk)
 • De kennis van de psychologie van kleur
 • Analyse van bestaande klantgegevens van eerdere Kleur- en Imagoadviezen van de afgelopen 10 jaar in de praktijk van Jannie Boer en Pauline van der Veeken
 • Testen in de praktijk met feedback van klanten – veel testen gedaan bij Imageconsultants & Coaches
 • Ontwikkeling van de Powerkleuranalyse Methodiek. Met 40 kleurdoeken bepalen we het hoogst scorende Powertype en de Blauwdruk. De resultaten van deze analyse vergelijken we met die van de Powertest.
Wat is het verschil tussen de Powertest en de Power-Kleuranalyse?
Beide methodes zijn geschikt om jouw unieke Power – Powertype – en Blauwdruk te bepalen. De Powertest werkt met 40 online vragen (een computertest), en geeft inzicht in jouw unieke Power vanuit je cognitieve zelfbeeld.

De Power-Kleuranalyse meet met kleurdoeken jouw unieke Power en Blauwdruk vanuit je gevoel. En ja, hier kunnen verschillende resultaten uitkomen, omdat je zelfbeeld en gevoel niet altijd op één lijn zitten. Heel interessant om de overeenkomsten en de verschillen te onderzoeken.

Hoe bestel ik de rapporten voor mijn klant?
Als Expert krijg je toegang tot de ExpertShop waar je codes voor de diverse rapporten voor jouw klanten kunt bestellen. Door deze te linken aan jouw mailadres, worden ze gepersonaliseerd met jouw bedrijfslogo op de voorkant.

Deze codes zijn uniek, altijd geldig en kun je zelf aan je klant mailen. Als je klant de Powertest heeft gemaakt, kun je het rapport als Expert zelf downloaden.

Werkt de PPP ook voor mensen die kleurenblind zijn?
De PPP met Powertest en de 40 online vragen, is ook getest met mensen die kleurenblind zijn met mooie resultaten. Als aanvulling is een Powerkleuranalyse een waardevolle optie.
Werkt de PPP ook voor mensen die blind zijn?
Ja, wij hebben in de praktijk getoetst met de Power-Kleuranalyse (met kleurdoeken) dat blinde mensen prima kleur kunnen voelen. Op deze manier kun je met PPP ook blinden mensen inzicht geven in hun unieke Power en Blauwdruk.

Heb je een vraag die hier
niet tussen staat?
Stuur ons een bericht!

Je kunt ook bellen met ons op de volgende telefoonnummers:

Jannie: 06 2476 3240

Pauline: 06 5316 7901